Vintage kisten

Vintage kisten

De laatste tijd ben ik helemaal weg van oude spulletjes, vooral van vintage kisten. Deze kisten en kistjes zijn namelijk super handig en ze staan ook heel erg leuk. Je kunt deze kisten vaak best makkelijk vinden in kleine winkeltjes of op grote tweedehands markten. Ze worden wel steeds populairder, dus nu moet je je slag slaan voordat ze super duur worden of er heel weinig te vinden zijn. Vooral de grote houten kisten zijn heel erg fijn, omdat je ze ook als tafeltje kunt gebruiken.

De kleine kistjes zijn vooral leuk voor de sier. Je kunt ze bijvoorbeeld allemaal opstapelen, maar je kunt er ook echt iets handigs van maken. Dan maak je van oude houten kistjes een soort kastjes. Een voorbeeld kun je zien op de afbeeldingen hier onder. Als je toch voor de grote houten kist gaat, is het wel handig om er wieltjes onder te maken. Je kunt hem dan makkelijk verplaatsen en je kunt op deze manier je vloer ook makkelijk schoon houden.

Als je een zware kist gewoon op zijn plek laat staan krijg je hem bijna niet meer weg. De kistjes van staal worden op dit moment veel verkocht in woonwinkels. Dat zijn dan natuurlijk niet echt oude kistjes, maar ze worden zo populair dat ze veel nagemaakt worden.

kist kist2 kist3 kist4 kist5 kist6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider