Muurdecoratie kamer

Muurdecoratie kamer

Kamer kunnen opgeleukt worden met vazen, bloemen, potten, beeldjes en heel veel andere dingen. Veel van die dingen staan op de grond of op een bijzettafeltje. Vaak vergeten mensen bij het decoreren van een woon- of slaapkamer de muren. Terwijl hier juist zo veel leuks voor te vinden is! Je kan zoveel meer met een kale muur dan alleen maar een poster of schilderij ophangen.

Op internet zijn ook heel veel leuke DIY’s te vinden voor muurdecoraties. Erg populair is op dit moment een 3D vlinder muurdecoratie. Dit kan je simpel zelf thuis maken door een vorm van een vlinder uit te printen en die vervolgend op een papier met kleur of print naar keuze over te trekken. Wanneer je genoeg vlinders hebt getekend en uitgeknipt zijn de gemakkelijk met poster putty.
Een andere leuke DIY voor op de muur is een kleurrijk patroon van verfkaartjes van bijvoorbeeld Gamma. Bevestig deze in een patroon naar wens op de muur voor een vrolijk effect. Bovendien is deze DIY helemaal gratis!

Ben je niet zo creatief? Niet getreurd! Er bestaan ook heel veel mooie muurdecoraties die je gewoon kunt kopen in de winkel.

muurdecoratie-kamer

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider