Tak in interieur

Tak in interieur

Het klinkt misschien raar, een tak in je huis. Maar het is juist heel erg populair om dat te doen! Met een mooie tak in je huis kun je veel sfeer creëren en je kunt het met veel verschillende feestdagen erg gezellig maken. Je hoeft bijvoorbeeld alleen maar een mooie tak met lampjes op te hangen met kerst, een tak met paaseitjes met pasen en als er geen feestdag is gewoon een mooie tak genoeg.

Een tak met bloemetjes is in de lente bijvoorbeeld heel erg mooi. Een voorbeeld van een tak die je zou kunnen neerzetten is een kersen tak. De kersenboom heeft erg mooie roze bloesem waardoor je huis meteen meer kleur krijgt. Een tak kun je makkelijk in een vaas of in een pot zetten, op tafel of gewoon op de grond. Er zijn dus genoeg leuke mogelijkheden.

Als je een tak ook echt op een handige manier wilt gebruiken, kun je hem gebruiken als kapstok of kledingrekje. Dat wordt de laatste tijd steeds meer gedaan. Hout is natuurlijk een mooi materiaal dat makkelijk te gebruiken is en het gaat lang mee. Kijk hier onder voor leuke voorbeelden en inspiratie. Een mooie tak met besjes of bloemetjes is trouwens ook een leuk cadeau, bijvoorbeeld in plaats van een bos bloemen.

tak tak2 tak3 tak4 tak5 tak6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider