Tweedehands interieur

Tweedehands interieur

Sommige mensen zijn nou eenmaal bang om in tweedehands winkels te shoppen. De meeste excuses die je dan hoort zijn: “ik kan nooit iets vinden” of “ik wil geen dingen van andere mensen”. Het is eco vriendelijk en hartstikke goedkoop, dus waarom zou je er niet van houden? Als je nieuw bent in het hele tweedehands shoppen hebben we hier wat tips wat je echt moet hebben uit een tweedehands winkel.

electic-dishesServies is een goed begin als je net begin bij kopen van een tweedehands winkel. Koop dingen die interessant zijn, die nog heel zijn en die je echt heel leuk vindt. Check voor betrouwbare stempels zoals ‘Made in China’ of ‘Pyrex’.

eclectic-home-office-artEr zijn zo veel leuke interessante schilderijen die je kunt vinden in een tweedehands winkel. Je hoeft niet eens opzoek naar iets specifieks, koop gewoon wat je echt leuk vindt.

calm-design-clockIets waar je ook echt naar opzoek moet zijn vazen en glazen flessen. Zij zijn de handigste decor stukken. Je kan deze flessen en vazen letterlijk overal neerzetten en ze hebben ook verschillende functies.

vintage-accentsLijsten zijn ook erg populaire items die je zal vinden in een tweedehands winkel. En het leuke is: je hoeft ze niet eens te gebruiken als fotolijst. Je kan ‘m ook gewoon als decoratie aan de muur hangen.

clocks-collection-displayEn als laatste de klokken! Klokken komen in zoveel verschillende vormen, kleuren en maten. Van klokken kan je nooit te veel kopen. Hierboven hebben ze een goed voorbeeld om klokken te gebruiken als decoratie.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider