Decoreren met behang

Decoreren met behang

Als je denkt aan behang denk je vast aan datgene wat de muur versiert. Vaak bloemetjes of een patroon. Maar er zijn tegenwoordig veel manier waarop je behang anders kunt gebruiken. En er zijn veel ontwerpen bijgekomen. Sommige mensen vinden het toch te heftig om hun huis te behangen. Als jij er zo één bent heb je geluk. Wij laten namelijk vijf verschillende manieren zien hoe je behang toe kan passen in het interieur zonder dat het een hele muur in beslag neemt.

28072012giaydantuong1_89713Je hebt vast wel een paar tafel in huis die er heel erg saai uitzien. Een hele makkelijke oplossing daarvoor is om er behang over heen te plakken. Kies een mooi behang dat past bij de kleur en uitstraling van de tafel.

wallpaper-framesVoor degenen die wel behang aan de muur wil hebben, maar toch niet helemaal is dit een geweldige oplossing. Knip wat stukken papier uit, doe dat in een lijst en daar is je behang aan de muur, maar dan als decoratie.

Black-and-White-Bookself-presented-by-Apartment-TherapyWat ook erg leuk is om te doen is om de binnenkant van een open kast te behangen. Zie je op de foto hierboven hoe goed de kleuren bij elkaar passen?

urlAls je toch wat meer kleur in je huis wilt is dit ook een erg grappig idee. Heb je een saaie witte koelkast? Plak er gewoon een mooi behangetje overheen. Wedden dat niet veel mensen dit hebben.

6a00e55224287c8833017d423fb525970cEn als laatste idee hebben we behang op de trap. Dit patroon past prima bij de trap en de kleuren, wit en zwart, zijn er natuurlijk perfect voor.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider