Tips studentenkamer

Tips studentenkamer

Het is zover, je gaat het huis uit en op kamers. Studentenkamers zijn nou eenmaal niet altijd heel groot. Je wilt het liefst zo veel mogelijk dingen hebben, maar het moet ook weer niet te vol staan. Wij hebben een goede tip om je kamer toch nog een beetje praktisch in te delen.

Vaak heb je de keuken, slaapkamer en woonkamer samen in één grote ruimte. Het is logisch dat je wat privacy wilt als je bijvoorbeeld bezoek hebt. Wij hebben daar een erg handige oplossing voor. Om toch nog een soort muur gevoel te creëren kan je kiezen voor een grote kast. Nee, natuurlijk geen dichte kast. Dat zou er een beetje raar uitzien vanaf één kant. Wij hebben bij de Ikea een kast gevonden van 77×147 cm. De kast is een soort open kast met acht open vakken. Zo kan je ervoor kiezen om er één neer te zetten of bijvoorbeeld twee naast elkaar.

Wat zo handig is hieraan is dat je een soort afscheiding hebt van een ruimte en je kan er je spullen in kwijt. Je kan er dingen plaatsen als foto’s, schoolboeken, leesboeken of leuke plantjes.

Als je nou denkt van; “dit moet ik hebben” dan kan je een kijkje nemen op de site van Ikea. Deze kast is te koop voor 49,95.

kallax-open-kast__0243994_PE383246_S4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider