Idee bloempotten

Idee bloempotten

Om je terras op te vrolijken is het leuk om bloemen neer te zetten, maar hoe doe je dat dan eigenlijk met al die potten? Vaak is de vraag of het groepjes moeten worden, juist rijtjes of losse potten. Omdat er eigenlijk erg veel verschillende manieren zijn om je bloempotten te gebruiken staan hier onder een paar afbeeldingen met leuke bloempotten als inspiratie.

Bloempotten hoef je namelijk echt niet altijd neer te zetten. Je kunt ze ook gewoon ophangen! Op de eerste afbeelding zie je oude items uit de keuken hangen, maar het ziet er heel erg gaaf en vrolijk uit! Vooral omdat er ook mooie touwen gebruikt zijn die niet zo erg opvallen. De planten en bloemen komen dan goed tot hun recht. Je kunt ook potjes aan je schutting hangen. Een schutting is namelijk erg vaak saai en donker. Het is dan wel leuk om het een beetje op te vrolijken.

Als je een trappetje bij je terras hebt, is het leuk om groepjes potten op het opstapje neer te zetten. De trap wordt zo minder hoekig en gezelliger. Als je dat te rommelig vindt, kun je ook een hele grote pot neerzetten met een grote boom of een grote plant. Dit item valt dan wel heel erg op maar het maakt je tuin wel heel mooi rustig.

bloem bloem2 bloem3 bloem4 bloem5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider