Koperen vaas

Koperen vaas

Op Pinterest kwamen wij laatst een gave DIY tegen van voneinspired.com en deze willen wij graag met jullie delen! Het leuke aan deze vaas is dat je maar weinig spullen nodig hebt, hij gemakkelijk is en je ook nog eens een goede eindbestemming hebt voor al die 1 en 2 eurocenten.

In sommige winkels krijg je nog muntstukken van 1 of 2 cent terug, maar bijna elke winkel is hier al een tijdje geleden mee gestopt. Met deze DIY kun je eindelijk deze muntjes weer eens gebruiken. Heb je geen 1 of 2 cent munten, dan kan je ook muntstukken van 5 cent gebruiken, maar dan wordt de vaas wel duurder.

Begin met het uitzoeken van een leuke vaas. Kleur, vorm en grootte maakt niet uit, maar hou er rekening mee dat een grotere vaas duurder is omdat je meer munten nodig hebt. Begin met het zwart verven van de vaas, als je al toevallig een zwarte vaas hebt is dat helemaal mooi meegenomen.

Wanneer de vaas opgedroogd is ga je aan de slag met een lijmpistool en de muntstukken. Begin aan de bovenkant van de vaas en werk naar onder toe in horizontale rijen door de munten met wat lijm aan de vaas te plakken. Ga door totdat je de onderkant van de vaas hebt bereikt. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot de lijm helemaal is opgedroogd en klaar is de vaas!

Koper is weer helemaal hip in het interieur de laatste tijd, dus met deze simpele DIY haal je die trend in huis!

The-Steps-to-Make-a-Penny-Vase-from-VoneInspired

 

Voneinspired

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider