Tips inrichting

Tips inrichting

Iedereen is vrij om het huis op zijn of haar manier in te richten, maar een paar tips over de inrichting kunnen natuurlijk nooit kwaad, daarom hebben wij een paar van de beste interieur inrichting tips onder elkaar gezet.

De ruimte groter laten lijken
Een kleine ruimte groter laten lijken is makkelijker dan je waarschijnlijk dacht. Door een lichte kleur op de muren te gebruiken en zoveel mogelijk natuurlijk licht in de kamer te hebben zal de kamer groter lijken. Blokkeer dus niet de ramen met grote meubels of dichte gordijnen. Door de gordijnen hoger op te lang laat je het huis hoger en dus ook ruimer lijken.

Geheel
Zorg dat het huis als een geheel aanvoelt. Afwisselen tussen kleuren en stijlen kan, maar zorg ervoor dat niet elke kamer een totaal andere kleur of interieurstijl heeft. Door bepaalde elementen terug te laten komen in verschillende kamers zorg je voor een mooi geheel.

Feng Shui
Als je je vaak onrustig voelt in jouw eigen huis is het handig om eens wat informatie over feng shui op te zoeken. Feng Shui is een bepaalde manier van inrichten waardoor er goede energie ontstaat. Op onze website zijn ook een paar artikelen over feng shui te vinden.

Wat is jouw beste inrichting tip?

2c27016a66ee8e1980c8e1340e67ce23 foto1 licht3

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider