Tafelkleed tips

Tafelkleed tips

Een tafelkleed is een echte aanrader. De meeste mensen gebruiken geen tafelkleed en halen er af en toe eentje uit de kast als het kerst is. Dat is echt heel erg jammer, want het kan je tafel en de hele ruimte er om heen zo veel meer sfeer geven. Een tafelkleed kun je ook nog wassen dus je houdt je tafel schoon en je kunt je tafel eigenlijk steeds veranderen door er een nieuw kleed op te leggen.

Dat zijn tot nu toe alleen nog maar voordelen. Er zitten namelijk ook nadelen aan een tafelkleed, maar alleen als je niet goed weet hoe je het moet gebruiken. Tafelkleden worden soms zomaar op tafel gelegd en dan is het klaar. Dat kan ook prima, maar dan heb je wel de kans dat hij er opeens af gaat glijden. Dit kun je makkelijk voorkomen door aan alle kanten een paar klemmetjes te hangen. Je ziet een voorbeeld op afbeelding vier hier onder. Het zijn kleine gewichtjes met klemmetjes zodat het kleed aan alle kanten zwaarder wordt en goed blijft liggen.

Het kleed kan nu tegen een stootje wind en het blijft netjes. Het is ook erg handig om een antislip kleed onder je gewone tafelkleed te leggen. Zo komen er geen kreukels en glijdt hij ook niet van de tafel. Het zijn allemaal makkelijke dingetjes waardoor een tafelkleed opeens veel fijner is. Niemand mag namelijk een tafelkleed missen, ze zijn super leuk en handig.

tafelkleed tafelkleed2 tafelkleed3 tafelkleed4 tafelkleed5 tafelkleed6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider