Tafel accessoires

Tafel accessoires

Het is eigenlijk best lastig om goede accessoires te vinden voor een tafel. Vaak ligt er veel te veel op, zoals kranten en andere kleine dingen. Accessoires kunnen het dan erg rommelig maken. Het kan natuurlijk ook nog zo zijn dat er helemaal niets op staat en dat is dan weer super saai. Het handigste is dat je een accessoire vindt die je op je tafel kunt laten staan zodat als je bijvoorbeeld gaat eten, het niet in de weg staat. Daar zijn gelukkig bergen van, dus er is genoeg keuze.

Je zou bijvoorbeeld één grote vaas met een mooie tak kunnen nemen. Deze accessoire neemt dan wel veel ruimte in, maar je zou hem dan aan één kant van de tafel kunnen zetten zodat hij niet in de weg staat. Je huiskamer is dan meteen opgevrolijkt en je brengt ook nog leven in huis door een natuurlijk product te gebruiken. Als je liever voor kleine accessoires wilt gaan, kun je kiezen voor kleien vaasjes met bloemetjes op een blad. Als je dan wat meer ruimte nodig hebt hoef je alleen het blad op te tillen en zit je niet met allemaal kleine vaasjes. Het staat meestal super schattig en vrolijk.

Als je meer het type bent dat voor praktische accessoires gaat, kun je ook kiezen voor een leuke kranten en tijdschriften mand. Er zijn erg mooie manden van riet, maar ook van staal. Het ziet er super gaaf uit en je bent dan ook meteen van al je los liggende spullen af. Je kunt natuurlijk ook een combinatie maken van meerdere accessoires.

tafela tafela2 tafela4 tafela5 tafela6 tafela7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider