Hout snijplank

Hout snijplank

Over iets meer dan een week is het alweer kerst. Kerst betekent voor veel mensen familie over de vloer en wordt er waarschijnlijk weer gezellig met z’n allen gegeten. Maar voordat de maaltijd op tafel kan worden gezet wordt er vaak eerst een paar uur gezwoegd in de keuken. Een lekkere maaltijd klaarmaken met kerst wordt extra leuks als je een mooie snijplank hebt.

Misschien denk je nu: mooie snijplank? Waar is dat voor nodig? Natuurlijk is een mooie en leuke snijplank niet echt nodig, maar als je de snijplank altijd in het zicht hebt staan kan een mooie snijplank ook nog iets bijdragen aan de uitstraling van de keuken. En natuurlijk is het gewoon leuker om op een grote speciale snijplank te snijden dan op een saai houten exemplaar van Marskramer.

Op de website Etsy zijn enorm veel unieke en handgemaakte producten te vinden die gemaakt zijn door mensen van over de hele wereld. Deze mensen zetten hun producten op Etsy, en jij kunt ze gewoon online bestellen. Je zou het misschien niet meteen denken, maar online worden er ook een heleboel grote, speciale snijplanken aangeboden. Sommige snijplanken hebben zelfs de optie dat je ze kunt personaliseren, leuk voor jezelf of als cadeau op een bruiloft.

Cutting Board Bear, €39,-
snijplank

 

Rustic Cutting Board Hand Crafted, Greek Olive Wood, €65,05

snijplank1

 

Moon Phased Personalized Cutting Board, €36,23

 

 

snijplank2

 

Solar System Diagram Cutting Board, €53,52

snijplank3

 

Christmas Cutting Board, €27,17

snijplank4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider