Wandstickers kinderkamer

Wandstickers kinderkamer

Een kinderkamer inrichten is totaal anders dan het inrichten van jouw eigen slaapkamer of de woonkamer. Een modern schilderij staat mooi in de woonkamer maar in de kinderkamer voegt deze decoratie niet zoveel toe.

Een echte trend op het gebied van baby- en kinderkamers zijn muurstickers of wandstickers. Muurstickers werden voorheen al veel gespot in de woonkamer of in de hal, met leuke teksten zoals “Home is where your heart is”. Maar ook in de baby- of kinderkamer staan muurstickers super leuk. het is voor deze kamer leuker om voor een sticker met een afbeelding te kiezen in plaats van een sticker met tekst. Baby’s en jonge kinderen kunnen namelijk niet de tekst lezen maar kunnen wel naar het leuke plaatjes kijken.

Er zijn veel muurstickers te koop die speciaal voor de kinderkamer gemaakt zijn. Op deze stickers zijn soms bekende figuren zoals Jip en Janneke of Nijntje te zien, maar soms ook gewoon tekeningen of vormpjes zoals hartjes. Muurstickers zijn een leuk alternatief voor behang op de muur. En veel muurstickers zijn makkelijk te verwijderen, dus als je hem zat bent haal je hem er net zo makkelijk weer vanaf.

Er zijn verschillende websites waarop je leuke muurstickers voor de kinderkamer kunt kopen, bijvoorbeeld bij Meer Muurstickers, Hippebeestjes en Muurstickers Babykamers.

muur2

muur1

muur3

muur4

muur5

muur6

muur7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider