Staande design lamp

Lampen staan er de laatste tijd natuurlijk al bekend om dat ze in alle vormen, maten en kleuren komen. Dus zo algemeen gaan we het niet houden. We hebben een designer lamp gevonden die wel echt iets toevoegt aan je woonkamer.

Kaarsjes om het romantisch te maken en schilderijen om je huis mooier te maken zijn oud nieuws. Om je huiskamer dat extra tintje te geven moet je een van deze nieuwe Nymphs lampen aanschaffen. Nymphs is een merk dat zelf lampen maakt. Het woord “nymph’ betekent een mythologische geest van de natuur voorgesteld als een mooi meisje dat leeft in de bossen bij de rivieren of op andere locaties. Deze lamp moet een gevoel van passie, verleiding en romantiek naar boven halen. De lamp is gemaakt van natuurlijke materialen. De lampenkop is gemaakt van een oude kokosnoot waar ze eerst delen van doorboord hebben en daarna hebben gelakt. Het lichaam, of de standaard, is gemaakt van metalen draden voor de flexibiliteit en duurzaamheid, suède voor een zachte mooie uitstraling en gelakte kurken voor een gedetailleerde afwerking. De standaard, ook wel snake body genoemd, kan je kopen in een dunne of dikke uitvoering.

De lampen zijn niet heel goedkoop, maar zeker wel de moeite waard. Het voegt echt iets mysterieus toe aan je woon- of slaapkamer. De lampen komen in veel verschillende patronen en je kan ze bestellen op de site van Nymphs. Ze zijn verkrijgbaar vanaf 180 dollar (139,23 euro).

tw11-926x612 DSC_3761-680x1024 DSC_2629DSC_3726-680x1024

 

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider