Slaapkamer decoratie

Bij het decoreren van je huis denk je misschien vooral aan de woonkamer en de keuken, maar met een slaapkamer kun je ook heel erg veel! Het is wel belangrijk dat alles op je slaapkamer comfortabel is. Je moet er ten slotte slapen. Comfort betekend niet altijd alleen maar uitgezakte bedden en dichte gordijnen. Je kunt gebruik maken van allerlei leuke accessoires zoals schapenvachtjes, dekentjes, mooie kussens en andere zachte dingen.

Omdat een slaapkamer bedoeld is om tot rust te komen, vinden de meeste mensen het fijn om dan aarde kleuren om zich heen te hebben. Geen drukke felle printjes, maar gewoon fijne basics. Je kunt natuurlijk best een paar gezellige gekleurde dingen in je kamer hangen of zetten. De kussentjes op je bed zou je bijvoorbeeld in mooie pastelkleuren kunnen nemen.

Eigenlijk heeft iedereen een nachtkastje, dat is ook super handig. Een nachtkastje gebruik je dus veel, maar meestal zijn ze erg saai. Dat is dus een leuk item waar je over na kunt denken. Je kunt bijvoorbeeld een mooi houten nachtkastje nemen met oude gekleurde handvatten. Of gewoon iets heel anders, een schommel! Dat kun je op de afbeelding hier onder zien.

Een laddertje in je kamer is ook heel stijlvol. Daar kun je bijvoorbeeld tijdschriften aan hangen voor als je in bed nog eventjes wilt lezen. Of een extra warme denken voor als het koud gaat worden. Een spiegel is ook een leuk item voor in de slaapkamer, misschien wel een hele grote aan de deur of naast je kleding kast.

slaapkamer

slaapkamer2

slaapkamer3

slaapkamer4

slaapkamer5

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider