Vloerkleed met print

Vloerkleed met print

Een vloerkleed met print kan een heel leuk effect hebben in een woonkamer waar nog niet zo veel kleur en fleurigheid is. Als je een basic woonkamer hebt, is het super leuk om een opvallend vloerkleed te nemen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een gekleurde print of aan een kleed met hele aparte print. Op de afbeeldingen hier onder zie je een paar gave voorbeelden.

Op de eerste afbeelding zie je een opvallend maar toch basic gestreept vloerkleed. De rest van de woonkamer heeft al veel opvallende items, dus dit kleed maakt het af en sluit er goed op aan. Het kleed op de derde afbeelding is juist heel erg gewaagd. Dit is echt een super origineel kleed dat heel erg opvalt in een woonkamer. Met dit kleed steel je echt de show in je woonkamer. Het moet wel erg bij je inrichting passen, maar dan heb je ook wat.

Het kleed op de laatste afbeelding is ook erg mooi en zeker opvallend. Door de verschillende kleuren en motiefjes die er gebruikt zijn in een kleed, wordt je aandacht er meteen heen getrokken. Bij deze woonkamer kan dat, omdat er geen andere hele opvallende items in staan of hangen.

vloerkleed vloerkleed2 vloerkleed3 vloerkleed4 vloerkleed5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider