Schilderij ideeën

Schilderij ideeën

Ben je op zoek naar eenvoudige en leuke projecten om je handen bij vuil te maken? Of ben je misschien op zoek naar iets om op te dirken. Misschien de muren van je nieuwe woning, of je wilt beide. Hier is een korte lijst van enkele leuke diy projecten die iedereen kan gemakkelijk kan maken! Lees verder voor deze leuke ideeën.

schilderij1Het enige wat je nodig hebt om deze mooie schilderijen te maken is een doek, verf en wat tape. Je kan zelf ook verschillende patronen verzinnen. Dit staat erg mooi in een moderne woonkamer.

schilderij2Als je veel verf over hebt en niet weet wat je ermee moet doen kan je zoiets als hierboven maken. Je kan gebruik maken van kleuren uit hetzelfde schema of allemaal verschillende. Met tape is dit heel gemakkelijk te maken.

schilderij3Bij diy projecten hoef je niet altijd vanuit het niets te beginnen. Je kan bijvoorbeeld een schilderij kopen op de rommelmarkt of tweedehands winkel en omtoveren naar iets leuks.

schilderij4Het is niet eens het ontwerp wat heel erg opvalt, maar je zal wel verbaasd zijn als je weet hoe deze is gemaakt. In plaats van kwasten of iets dergelijks hebben ze hier gebruik gemaakt van keukengerei. Dus denk aan lepels, messen en een grote pollepel.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er zijn 2 reacties op dit blog