Pallets creatief

Pallets creatief

Als je een beetje creatief bent, kun je helemaal los gaan met pallets. Je kunt er allemaal leuke accessoires en meubels van maken voor binnen en buiten. De pallets zijn soms van verschillende soorten hout gemaakt, als je geluk hebt vind je pallets van stevig hout en kunnen ze lang mee gaan. Je kunt er zelfs een hele tuinset van maken. Op internet kun je super veel handleidingen vinden voor verschillende soorten tuinstoelen en ligbedden.

Iets dat heel erg leuk is voor in je slaapkamer, is een mooi houten hoofdbord. De planken van een pallet kun je daar makkelijk voor gebruiken. Je kamer krijgt meteen veel meer sfeer en je kunt er allemaal leuke figuren op schilderen. Een voorbeeld daarvan zie je op de tweede afbeelding hier onder. Op de eerste afbeelding zie je een hele gave kapstok. Voor deze kapstok is een hele oude pallet gebruikt waardoor het natuurlijke en vintage aspect nog meer uitkomt.

Als je opzoek bent naar een originele accessoire voor aan de muur, kun je een pallet verven of lakken en hem dan gebruiken als fotohouder of kast. Zo zie je maar hoe makkelijk en vaak goedkoop je je huis veel meer sfeer en stijl kunt geven. De accessoire op de laatste foto hier onder is natuurlijk al helemaal gaaf. Het staat super stylish en het is heel erg handig. Wie wil dit nu niet zijn zijn huis? Deze wijnhouders worden ook al standaard verkocht maar het is veel leuker om er zelf eentje te maken.

Pallets creatief

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider