Warme inrichting

Warme inrichting

Een warme inrichting kun je letterlijk nemen, met een open haard en lekkere dekens. Dat is gezellig en super fijn in de winter. Maar je kunt ook je huis inrichten met warme kleuren. Dat zijn de kleuren geel, oranje en rood en alle tinten van deze kleuren. Met deze kleuren geef je je huis een warme sfeer. Het is meestal wel mooi om deze kleuren te combineren met een koele basiskleur zoals lichtblauw of grijs. Op deze manier krijg je een mooi contrast.

Je kunt erg veel doen met gezellige accessoires in een warm interieur. Een voorbeeld is een lichtsnoer met lampjes in warme kleuren. Het maakt je huis een stuk sfeervoller en door de lampjes komt er een warm gloed in je huis. Een sfeerimpressie kun je zien op de tweede foto hier onder. Het leuke van lampjes in je huis is, dat het in de winter én in de zomer leuk is.

Bruin past ook heel erg goed in een warm interieur, en dan vooral hout. Met hout kun je de gezelligheid van buiten en de warmte van het hout naar binnen halen. Je kunt zelfs gewone houtblokken gebruiken als decoratiemiddel. Het staat erg mooi in een leren mand zoals op de eerste foto hier onder, maar je kunt ook gewoon een houtstapel naast je bank maken. De warme kleuren geel en rood passen natuurlijk ook goed bij hout. Je kunt ook altijd nog even een warm dekentje of een zachte schapenvacht op de bank leggen voor wat extra warmte.
Warme inrichting

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider

Er is 1 reactie op dit blog