Open kast inrichten

Open kast inrichten

Het meest bekende meubelstuk van Ikea is waarschijnlijk de EXPEDIT kast. Je kent hem vast wel, de kast met 4, 8 of 16 vierkante vakjes. Niet alleen Ikea verkoopt open kasten, heel veel andere woonwinkels hebben soortgelijke kasten in hun assortiment. Ben je op zoek naar een goedkope optie, dan kom je waarschijnlijk wel weer uit bij de EXPEDIT.

Een open kast kan op heel veel manieren gebruikt worden en kan in elke kamer in huis. In de schuur of garage kan de kast dienen als een opslagplaats voor eten, mutsen en sjaals, sportspullen en dergelijke. De kast kan in de badkamer gebruikt worden om handdoeken en shampoo’s in op te bergen, in de keuken kun je bijvoorbeeld het servies of de fruitschaal in de kast zetten, in de slaapkamer kan de open kast als kledingkast of schoenenrek dienen. Ook kan een open kast goed in de studeerkamer staan als opslagplaats voor belangrijke documenten en mappen. Ook is deze kast een alternatief voor een kamerscherm.

Wat je in de kast legt, ligt aan waar de kast staat en wat jouw persoonlijke smaak is. Ideeën voor spullen om in de kast te leggen zijn servies, etenswaar, schoenen en kleding, planten, boeken, mandjes en opbergdoosjes, bloemen, vazen, beeldjes en brandhout.

kast1

kast2

kast3

kast4

kast5

kast6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider