Muziekkamer van Gwyneth Paltrow

Muziekkamer van Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow is één van de betere Amerikaanse actrices, heeft meerdere prijzen en awards op haar naam staan en is moeder van twee. Naast deze drukte heeft ze ook nog haar passie voor muziek en haar eigen lifestyle website, Goop. Het verbaast je nu dan ook niet dat haar huis er tiptop uitziet. Zelfs haar muziekkamer. Die heeft nu een make-over gehad.

Ze vroeg de hulp van interieur designer Windsor Smith en samen hebben ze de muziekkamer helemaal opnieuw gedaan. Op de foto’s zien we eerst een Before foto van hoe het was voor de renovatie. Het was niet slecht of lelijk ingericht. Wel een beetje oubollig. Qua kleur ook. Nu vraag je je af hoe een keur oubollig kan zijn. Bepaalde kleursamenstellingen in combinatie met bepaalde meubels en interieur dingen, kunnen vrij ouderwets overkomen en oubollig lijken.

Maar nu heeft ze het helemaal anders gedaan. We zien de klassieke kleuren zwart-wit met bruintinten en zilver. Af en toe ene roze plantje staat classy en ook wel schattig. Het lijkt ook nog eens weer groter dan wat het eerst was. Het kan ook zijn dat wat hebben bijgebouwd. Het lijkt er op dat ze alles heeft vernieuwd ook. Er is niks terug te vinden van de oude muziekkamer in de nieuwe. We zien ook kunststukken van kunstenaars. Deze staan precies goed en geven net die extra touch aan de kamer. De hele sfeer en uitstraling van de kamer is super rustig en onwijs clean. Voor ons een goede ruimte om creatief in te kunnen nadenken.

Kijk snel mee naar de foto’s voor wat inspiratie!

hbz-goop-00-xl

hbz-goop-2-xl

hbz-goop-3

hbz-goop-2-xl

HBZ050110_173

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider