Leren bedden

Leren bedden

Leren meubelen, vooral banken hebben een erg mooie, klassieke look. Het heeft te maken met het materiaal wat wordt gebruikt, maar ook op welke manier deze wordt gebruikt. Een andere soort stof is natuurlijk veel makkelijker om bedden van te maken en het is ook nog eens goedkoper. Daarom komt het dus dat leer wordt gezien als iets chique.

Leren bedden hebben meestal een erg nuchtere uitstraling. Ze worden daarom vaak gebruikt in kamer met een neutrale kleurenpalet. Maar de opties zijn oneindig. Regels zijn er natuurlijk om te breken. Een bed die niet van leer is kan de kamer gemakkelijk uitnodigend en gezellig maken. Maar met een bed van leer is dat gewoon heel anders. Het is elegant en dynamisch. Het ligt er ook echt aan welk design je kiest.

Het verschil tussen nep leer en echt leer is nog veel groter dan het verschil tussen stof en leer. Dit komt omdat er voor alle drie gewoon heel andere materialen wordt gebruikt. Net zoals banken hebben leren bedden erg veel onderhoud nodig. Maar ze worden veel mooien als ze ouder worden. Hoe langer je een leren bed hebt, hoe mooier deze uiteindelijk wordt.

Hieronder hebben we wat voorbeelden van leren bedden.

leer leer1 leer2 leer3 leer4 leer5 leer6 leer7 leer8

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider