Ruitjes in interieur

Ruitjes in interieur

Als je op zoek bent naar een gezellig printje met een landelijke uitstraling, zit je met ruitjes helemaal goed. Ruitjes kun je in super veel kleuren vinden, maar je ziet ze vooral in het blauw, rood of groen. Het leuke van een ruitjes print is dat het tijdloos is. Ruitjes zie je al jaren in verschillende interieur stijlen in combinatie met allerlei andere printjes en stofjes. Als je nu denkt aan ruitjes, denk je misschien dat het een beetje oud bollig is. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn want het is juist leuk als je ruitjes combineert met een super moderne inrichting.

Het leuke van meubels of accessoires met ruitjes vind ik dat het echt een vakantie sfeer heeft. Misschien denken veel meer mensen aan vakantie als ze ruitjes zien, maar dat is in ieder geval iets positiefs. In Frankrijk en Zweden worden bijvoorbeeld vaak ruitjes gebruikt bij het inrichten van huizen.

Op de afbeeldingen hier onder zie je een paar mooie voorbeelden van stoelen en bankjes met een ruitjes print. De combinatie die op de eerste afbeelding gemaakt is vind ik vooral erg leuk omdat er meerdere printjes bij elkaar gelegd zijn. Dat zorgt voor een extra vrolijk en speels effect.

ruitjes ruitjes2 ruitjes3 ruitjes4 ruitjes5 ruitjes6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider