Klimmuur in huis

Klimmuur in huis

Rots klimmen, bergbeklimmen of een muur beklimmen is een prachtige sport. Het zorgt voor minder stress en het is leuk plus je wordt er super fit van. Als klimmen echt je passie is moet je zeker weten een klimmuur in huis hebben. Je zal zeker niet de eerste zijn. Hieronder hebben we wat voorbeelden van moderne huizen met een klimmuur in het interieur.

Dit huis brengt echt de outdoors naar binnen. Dit huis heeft twee verdiepingen en bevindt zich in Tokyo, Japan. Door de grote glazen ramen die eromheen zitten heb je altijd mooi uitzicht over de wijk. Je kan de ruimte die vastzit aan de klimmuur op bereiken door een ladder (wat spannender dan een trap natuurlijk). Aan de andere kant van de ruimte kan je ook een ladder afdalen die dan uitkomt in de eetkamer. Als je het huis van de buitenkant ziet zal je nooit raden dat er een klimmuur in zou zitten.

climbing-wall-house climbing-wall-house1 climbing-wall-house2 climbing-wall-house5 climbing-wall-house7

 

In Osaka, Japan staat ook een soortgelijk huis. Hier woont een koppel met een passie voor klimmen. Zij hebben een shortcuts ontworpen die leidt naar de slaapkamer. Om er op de ‘normale’ manier te komen moet je een ladder beklimmen. Het aparte van deze klimmuur is dat deze naar het dakterras leidt.

3way-naf-architect1 3way-naf-architect2 3way-naf-architect5 3way-naf-architect8

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider