Bedgordijnen

Bedgordijnen

De slaapkamer is, zonder enige twijfel, dé kamer voor gordijnen. Daarom zijn er ook zo veel mogelijkheden tot het kiezen van gordijnen. Hemelbedden hebben natuurlijk al die prachtige gordijnen die aan de hoeken van het bed hangen. Maar je kan gordijnen ook zelf toevoegen aan je bed. Op deze manier creëer je een meer intieme en comfortabele ruimte.

Maak gebruik van lichte, zijden gordijnen. Het geeft een romantische touch doordat je er lichtelijk doorheen kan kijken. Als je toch wat extra privacy wilt moet je voor een mooie gebroken wit kiezen. Je kan zelf kiezen hoe je ze ophangt. Je kan ze bijvoorbeeld laten matchen met de andere elementen in de kamer. De gordijnen kunnen natuurlijk ook dienen voor pure decoratie. Dan hoef je niet eens een gehele rails aan te schaffen om ze aan te hangen. Door gordijnen wordt de kamer toch wat kleiner, als je wilt dat de kamer er nog steeds groot en ruimtelijk uitziet kan je ervoor kiezen om een grote spiegel ergens tegen een muur aan te plaatsen.

Er zijn vele vele manieren om gordijnen toe te voegen aan je slaapkamer. Het ziet er erg romantisch uit en wij worden er helemaal dromerig van. Hieronder hebben we wat voorbeelden van deze mooie slaapkamers.

bed-breezy-curtains curtains-wrap-around-bed extra-long-bed-curtains large-bedroom-curtains-above-bed privacy-bedroom-curtains

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider