Kleine bijzet tafels

Kleine bijzet tafels

Saaie bijzet tafels kan je erg gemakkelijk omtoveren naar een chique unieke bijzet tafel. Als je aan DIY denkt, denk je vaak aan een ongeorganiseerd rotzooitje. Maar het hoeft echt niet heel moeilijk te zijn. Wij hebben hier een aantal DIY tafeltjes gevonden die makkelijk te maken zijn.

Wat je hiervoor nodig hebt: een houten plaat, poten die lijken op haarspelden, een boor en schroeven. Dit is heel gemakkelijk om zelf thuis te maken.

Wat je hiervoor nodig hebt: dit Ikea kastje, of eentje die erop lijkt, een koperen blad, verf uit een spuitbus, zelfklevende lijm, een lijmborstel, marmer papier, een schaar en een acrylkit. Ga naar deze site voor de volledige DIY tutorial.

Dit is de makkelijkst die je maar kan bedenken. Wat je hiervoor nodig hebt: tape, gouden verf en een kleine kwast. Zorg dat je met tape op dezelfde hoogte de poten markeert zodat je niet verder kan verven.

Maak van een simpele Ikea kast een chique bijzet tafeltje. Wat heb je hiervoor nodig: een Ikea kastje, of een die erop lijkt, een hamer, een seconde lijm en studs (of punaises). Let erop bij deze DIY dat je niet door de zijkant van de kast heen timmert. Voor de volledige tutorial kan je een kijkje nemen op deze site.

Kleine bijzet tafels

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider