Kleine badkamer ideeën

Kleine badkamer ideeën

Niet iedereen beschikt over een grote badkamer en dat hoeft ook helemaal geen probleem te zijn. Voor kleine badkamers moet je natuurlijk niet te grote dingen uitkiezen. Wij hebben hier de handigste wasbakken gevonden om te plaatsen in kleine badkamers.

 

De badkamer is zo ingericht dat je de wasbak en de spiegel bijna niet eens ziet. Het is een mooie kleine wasbak, maar het ziet er toch erg chique uit door de plank eronder.

Hier is aan de rechterkant in dit toilet een ingebouwde wasbak geplaatst. Het is erg slim om deze klein te houden, de toilet zelf is natuurlijk ook niet groot. Je zal er zo geen last van hebben.

 

Door wat mooie accessoires toe te voegen aan je badkamer creëer je toch gemakkelijk dat chique idee. De wasback is klein gehouden, maar de tafel breed.

 

Dit is een goed voorbeeld van een echte kleine badkamer. De handdoeken zijn op de bovenkant van de wc geplaatst dat zegt al genoeg denk ik. Ze hebben hier gebruikt van een kleine vierkante wasbak met een rechthoekig kastje eronder.

 

Dit is een klassieker en zie je steeds vaker terug komen. Doordat deze wasbak is ontworpen in de hoogte zal het op de tafel niet veel ruimte in beslag nemen.

 

 

Dit is een erg praktische wasbak. Om minder ruimte te gebruiken hebben ze de handdoeken geplaatst in het ontwerp van de wasbak zelf. Omdat de wasbak hangt hoef je je ook geen zorgen te maken over de ruimte die ‘ie in beslag neemt.

Kleine badkamer ideeën

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider