Witte plantenbakken

Witte plantenbakken

De simpelheid van de witte plantenbakken zou eigenlijk de enige overtuiging moeten zijn om er een paar aan te schaffen. Plantenbakken komen in veel verschillende kleuren, maten enzovoort. Maar de klassieker blijft toch wel de witte glansende plantenbak. En dan maakt het bij deze variant niet heel veel uit welke maat het is.

Deze witte bloempotten, of plantenbakken voegen iets geweldigs toen aan een ruimte. Vooral als je een erg strak, modern interieur hebt. Deze witte plantenbakken voegen bij een soort vernieuwing toe aan de ruimte. Tuurlijk, potten met kleur voegen ook energie toe, maar wit blijft toch een erg simpele, mooie kleur. Je kan ervoor kiezen om een strakke bloempot te kopen. Maar ook witte bloempotjes komen in veel verschillende patronen.

Deze witte bloempotten kan je eigenlijk overal neerzetten waar je dat maar wilt. Het mooist is natuurlijk in de woonkamer of in de hal, maar de slaapkamer is natuurlijk ook een prima locatie. Wit op wit is erg klassiek, dus als je een ergens een witte ondergrond hebt zal ik ze zeker weten daarop, of in de buurt plaatsen. En als je toch niet bent val ‘all-white’ kan je altijd kiezen voor een witte variant. Hieronder hebben we foto’s van de klassieke witte plantenbakken.

 

wit

wit1 wit2 wit4 wit5

wit6 wit7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider