Inspiratie woonkamer inrichting

Inspiratie woonkamer inrichting

De plek waar je samen komt, waar je gasten ontvangt en waar je tv kijkt met z’n allen: de woonkamer. De woonkamer moet er natuurlijk zo gezellig mogelijk uitzien. Hier zijn wat tips om je woonkamer heerlijk knus in te richten zodat je het tijdens de wintermaanden niet al te koud hebt.

1. De stijl van de woonkamer is ten eerste erg belangrijk. Een woonkamer met een rustieke, vintage of traditionele stijl zal sneller als knus gezien worden. Door veel hout te gebruiken krijgt het dat extra tintje.

2. Deze is heel gemakkelijk. Haal de tv weg. Op deze manier kan je makkelijker van elkaar gezelschap genieten. Zorg dat er in plaats van een tv een openhaard staat.

3. Breng wat meer meubelen in de woonkamer. Zo kunnen ze zelf kiezen of ze op de bank, love-seat, stoel of zitzak willen zitten. Gemakkelijk om iedereen op z’n gemak te brengen.

4. Voeg wat persoonlijke dingen toe aan de decoraties. Veel mensen denken er niet snel bij na en kiezen sneller voor beeldjes en bloemen. Plaats wat familiefoto’s of zelfgemaakte dingen op plankjes.

5. Iets wat een kamer snel knus maakt is de belichting. Denk daar goed over na, een lamp hoeft een kamer niet alleen te voorzien van licht, maar ook sfeer.

Inspiratie woonkamer inrichting

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider