Kledingkast kinderkamer

Kledingkast kinderkamer

Als je online rond gaat kijken voor leuke kasten voor in de kinderkamer is er een grote kans dat je veel gave exemplaren tegenkomt op foto’s maar dat je nergens kunt vinden waar deze kasten te koop zijn. En als je dat wel vindt, zijn de kast vaak behoorlijk prijzig.

Gelukkig zijn er ook heel veel manieren waarop je zelf een normale, goedkope kast van bijvoorbeeld IKEA op kunt leuken, hieronder hebben wij een paar ideeën verzameld.

Verf
Een saaie ast leuk je gemakkelijk op met een likje verf. Wat ook leuk is, is om voor twee verschillende kleuren verf te kiezen. Een geverfde kast staat net iets gezelliger in de kinderkamer dan een saaie houten kast.

Stickers of behang
(Muur)stickers op de kast plakken is ook een goede manier om het meubelstuk geschikter te maken voor de kinderkamer. Online en in verschillende winkels zijn er op dit moment genoeg leuke muurstickers te koop. Een deel van de kast behangen is ook een optie.

Knoppen
Als je een ladekast op de kinderkamer hebt staan is het leuk om de kast allemaal verschillende soorten knoppen te geven, dit zorgt voor een speels effect.

Bekijk de foto’s hieronder voor nog meer inspiratie voor kasten in de kinderkamer:

 kinderkast kinderkast1

kinderkast2

kinderkast3

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider