Meubels van leer

Meubels van leer

Leer wordt weer super veel gebruikt bij  nieuwe inrichtingen. Het hoeft niet eens altijd nieuw leer te zijn. Vintage banken en stoelen zijn op dit moment juist heel erg populair. Leer blijft altijd ‘door leven’ dus het wordt eigenlijk mooier naarmate je het hebt. Dat is een van de vele voordelen van leer. Een ander voordeel is dat het altijd lekker zit en dat er enorm veel soorten zijn. Je kunt het vinden in alle kleuren en vormen.

Leer is ook erg goed te combineren met natuurlijk materialen. Dat is weer een andere interieurtrend van dit moment. Stof, hout, riet, sisal en nog veel meer, je kunt het allemaal met leer combineren en het staat altijd mooi. Op de tweede afbeelding hier onder kun je heel erg goed zien dat leer perfect past bij natuurlijke materialen. De houten vloer met het wollen kleed en de leren bank is een prachtige en warme combinatie. Deze kleuren zijn allemaal warm. Het is leuk om deze warme kleuren te combineren met koele kleuren zoals blauw. Dat zorgt voor een extra mooi contrast.

Als je niet meteen een hele bank van leer wilt, kun je ook voor iets gaan dat kleiner is. Er zijn super veel leren accessoires zoals een poef of een krukje met gespannen leer. Op dit moment worden er steeds weer nieuwe leuke dingen bedacht. Een stoel van leer is ook heel erg gaaf. Op de twee laatste foto’s zie je eigenlijk de ultieme combinatie. Leer met hout. Dat is dé trend van nu.

leer

leer2

leer3

leer4

leer5

leer6

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider