Keuken achterwand ideeën

Keuken achterwand ideeën

Keramiek, glas, steen en tegels zijn de go-to materialen als je denkt aan de achterwand van een keuken. Als je zoekt naar iets meer unieks dan witte tegels of transparant glas neem dan een kijkje tussen deze leuke ideeën.

De achterwand van een keuken is vaak erg saai, maar met deze leuke ideeën kan je de keuken zo een make-over geven. Als je wat creatiever bent zou je het misschien ook nog zelf kunnen uitproberen.

Om het zelf te proberen zijn hier wat tips. Bedenk eerst wat voor materiaal je wilt gaan gebruiken. Denk er aan hoeveel materiaal je ervoor nodig hebt om heel de wand ermee te kunnen bedekken. In wat voor stijl moet het op de wand komen? Als je kiest voor verschillende tegels of kleuren is het handig om te weten in welke volgorde ze moeten komen en tot hoe hoog. Nadat dit allemaal uitgevogeld is, is het tijd om te gaan installeren. Zorg dat er genoeg ruimte is op het aanrecht om alles kwijt te kunnen.

Er zijn overigens ook genoeg bedrijven die achterwanden op maat maken met een eigen ontwerp. Wij hebben hieronder de leukste achterwanden op een rijtje gezet en misschien kom je wel iets leuks tegen wat je zelf kan toepassen in de keuken.

Keuken achterwand ideeën

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider