Quotes op de muur

Quotes op de muur

Bij jouw opa en oma in huis hingen waarschijnlijk allemaal schilderijen van boerderijen, berglandschappen en oceanen. Dit soort schilderijen zie je nog steeds wel terug in verschillende interieur, maar eigenlijk zie je de laatste tijd meer moderne of minimalistische kunst. Een bepaalde vorm van schilderijen is op dit moment immens populair en dat is de quote.

Quotes zijn er voor iedereen. Kies een inspirerende quote van een bekende filosoof voor een dosis frisse inspiratie in de ochtend. Ga voor een grappig humoristische quote als je elke ochtend wil beginnen met een lach. Positieve quotes zorgen de hele dag voor een goed humeur en een goed gevoel in huis. Als je enorm fan bent van een bepaalde zangeres of actrice kan je ook een quote van dat persoon inlijsten.

Posters met quotes zijn gemakkelijk zelf te maken. Je kiest een quote, een mooi lettertype en print hem op een A3 vel uit. Nu hoef je de quote alleen nog in te lijsten en op te hangen! Inlijsten is niet eens perse nodig, je kunt ook de letters uitknippen en op de muur plakken of het het A3 vel zonder lijst ophangen.

Ben je niet zo’n crea bea? Koop dan muurstickers of een leuke ingelijste quote, deze zijn bij bijna alle woonwinkels te koop.

quote

quote1

quote2

quote3

quote4

quote5

quote6

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider