Inrichting Zweedse stijl

Inrichting Zweedse stijl

Als je aan een Zweedse inrichting denkt, dan denk je waarschijnlijk aan de meubels van IKEA. Dat zijn natuurlijk hartstikke leuke meubels, maar de Zweden hebben nog veel meer dan dat. De Zweden staan namelijk ook bekend om hun duurzame, moderne en gezellige inrichtingen. Op de afbeeldingen hier onder kun je een paar voorbeelden zien. De Zweden maken erg veel gebruik van natuurlijke materialen. Er ligt in bijna elk Zweeds huis een houten vloer.

Bij de basiskleuren van de natuurlijke materialen combineren de Zweden veel pastelkleuren. Lichtgroen, lichtblauw en roze zijn kleuren die je in bijna alle Zweedse huizen kunt terug vinden. Er zijn niet alleen gezellige houten inrichtingen te vinden in Zweden. Er zijn ook erg veel moderne huizen en moderne inrichtingen te vinden. Zwart en wit is een bekende combinatie, maar daar gebruiken de zweden dan wel licht hout bij. Dit zorgt voor een warmer en gezelliger effect.

De Zweedse accessoires zijn natuurlijk ook erg mooi. De gestreepte kleedjes, gekleurde kasten en de gezellige lampen kun je niet missen in deze huizen. De schilderijen en andere wanddecoratie uit Zweden is ook echt prachtig. Dat is zeker het bekijken waard. We kunnen nog veel leren van de Zweden en verder kijken dan alleen de meubels van IKEA. Een groot voordeel van de Zweedse huizen en verschillende interieurs is dat ze zo lang mee gaan door de goede materialen. Het is dus niet alleen stijlvol, maar ook nog eens erg handig.

zweeds zweeds2 zweeds3 zweeds4 zweeds5 zweeds6

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider