Gezellige kussens

Gezellige kussens

Als je graag meer gezellige accessoires in je huis wilt, kun je kussens gebruiken. Kussens maken het snel gezellig en je kunt steeds weer van stijl veranderen. Als je bijvoorbeeld een saaie woonkamer hebt, kun je met een paar opvallende kussens op de bank al een hele andere sfeer creëren. Sommige kussens zijn echt alleen voor de sier. Ze zijn dan bijvoorbeeld niet lekker zacht, maar alleen erg mooi. Het is wel fijn om een combinatie te hebben tussen zachte kussens en sier kussens.

Het leuke van deze accessoires is, dat je ze ook makkelijk zelf kun maken. Je hoeft echt geen naai wonder te zijn om dat voor elkaar te krijgen. Het is ook super leuk om van oude kledingstukken, gordijnen of andere stoffen een kussen te maken. Je kunt zelfs kussens van een schapenvacht of van wol maken. Dat is pas origineel! Een zelfgemaakt kussen is ook erg leuk om als cadeautje te geven.

De laatste tijd zie je steeds meer kussens met grappige vormen of een leuke opdruk. Bijvoorbeeld een kussen in de vorm van een vogel, met een opdruk van een tropische vogel. Erg grappig maar vooral ook decoratief. Ook dit kun je zelf maken, maar dat is dan natuurlijk wel iets moeilijker dan een gewoon vierkant of langwerpig kussen. Op de afbeeldingen hier onder kun je zien hoe kussens je ruimte kunnen opvrolijken. Hout en aarden kleuren passen altijd goed bij felgekleurde kussens. Het is ook erg mooi om alleen basiskleuren te gebruiken en af en toe een speelse print. Veel succes met uitzoeken of zelf maken!

kussen5 kussen6 kussen7 kussens kussens2 kussens3 kussens4

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider