Houten buitentafels

Houten buitentafels

Het is het aller mooiste als buitentafels passen bij de tuin, en dat kan het beste als ze van natuurlijke materialen zijn. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor natuursteen, maar hout wordt het meest gekozen. Met hout kun je namelijk super veel kanten op en als je het goed kunt behandelen gaat het ook heel erg lang mee.

Je kunt een houten tafel dus echt in allemaal verschillende stijlen krijgen. Juist heel erg modern, of meer de vintage stijl. De trend met de steiger hout meubeles is ook al een tijdje aan de gang, maar het is op dit moment ook nog steeds erg populair. Je ziet in woonwinkels en tuinwinkels nu veel tafels die van ‘oud’ hout gemaakt zijn. Vaak is het hout al een beetje grijs, of zijn alle plankjes verschillend zodat de tafel er speels uit ziet.

Op de afbeeldingen hier onder zie je ook allemaal verschillende tafels waarvan sommige van steigerhout of oud hout gemaakt zijn. Je kunt ook goed zien dat de tafels allemaal verschillende vormen hebben. Eerst wilde iedereen alleen maar langwerpige buitentafels, maar de ronde en de vierkante tafels worden nu steeds populairder. Ik vind het juist leuk als de tafel niet zo standaard is, een mooie vorm is dan wel origineel.

buitentafel2 buitentafel4 buitentafel5 buitentafel6 buitentafel7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider