Decoratie planken

Decoratie planken

Een bloemetje op tafel, een schilderij aan de muur, kaarsjes op de vensterbank. Dit zijn een paar van de meestgebruikte decoraties voor de woonkamer. Maar dat betekent niet dat dit de enige manieren zijn waarop je een kamer kunt decoreren!

Voor veel mensen is een plank aan de muur een manier om extra opbergruimte te creëren. Op de planken worden vaak boeken, opbergdoosjes en andere losse troepjes die nergens ander kunnen gezet. Vaak wordt een plank aan de muur gezien als een handig iets voor een klein interieur, maar ook als je wat meer ruimte hebt is een plank een hele leuke toevoeging. Een plank kan je namelijk ook gebruiken om mooie spullen decoratief neer te zetten, in plaats van de plank te gebruiken als opbergruimte.

Wat mooi op de plank staat in de woonkamer hangt af van jouw persoonlijke smaak en de stijl van het interieur in de woonkamer. Het leukste is om de stijl en de kleur van de kamer terug laten te komen in de decoraties. Qua decoraties voor op de plank zijn vooral planten, mooie boeken, kandelaars, kaarsen en kunst heel populair.

Bekijk hieronder de inspiratiefoto’s en zie hoe andere mensen hun plank hebben gedecoreerd. Zoals je ziet zijn er heel veel mogelijkheden!

plank plank1 plank2

plank3

plank4 plank5 plank6

Bron: Pinterest

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider