Halloween versiering maken

Halloween versiering maken

Halloween is een leuke speciale gebeurtenis, dat betekent dus dat je huis binnenkort weer volop versierd mag worden. Er zijn hele makkelijke manieren om je huis om te toveren tot een echt Halloween spookhuis.

Koord-kunst is de laatste tijd erg populair geworden, dus waarom zou je het niet gebruiken voor de decoratie van Halloween? Probeer bijvoorbeeld een schedel te maken met deze techniek. Je hebt een stuk hout nodig, wit draad, een hamer en spijkers. Spijker de spijkers in het hout op de manier dat je een schedel creëert. Maak heel simpel met het draad een patroon eromheen. Als je een aantal kandelaars hebt die je echt niet leuk vindt, hoef je ze niet perse weg te gooien. Verf ze bijvoorbeeld zwart en koop een goedkope speelgoed slang van plastic. Lijm deze vast aan de kandelaar en je hebt zo een Halloween decoratie. Nog een leuk voorbeeld is een mummy maken van bijvoorbeeld je voordeur. Als je een Halloween feestje geeft moet je natuurlijk de entree wel spectaculair maken. Maak eerst twee grote ogen uit papier. Met dubbelzijdige witte tape ga je eerst de hele deur onderplakken. Maakt niet uit of de deur helemaal wit is of alleen een deel. Plak daarna de ogen erop.

Dit zijn wat voorbeelden van Halloween versiering. Je kan zelf ook super leuke dingen verzinnen, hieronder zijn wat andere voorbeelden.

Halloween versiering maken

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider