Meubels gemaakt van pallets

Je komt er misschien niet meteen op, maar zelfs een badkamermeubel kun je maken van pallets. Eigenlijk kun je alles maken van pallets en dat is super handig, want pallets zijn op dit moment helemaal hot. Meubels gemaakt van pallets zijn bijna een must in je huis. Je moet een item dat uit pallets bestaat in je huis of tuin te hebben. Als je iets zoekt voor je tuin, zou je kunnen denken aan een stoel van pallets of een hele lounge set. Je kunt natuurlijk ook meteen een schommel maken.

Meubels gemaakt van pallets

Als je iets makkelijker wilt beginnen, kun je ook een mooi wandmeubel maken. Bijvoorbeeld een heel erg groot sieraden rek. Dat zie je op de onderste afbeelding. Je neemt gewoon een deel van een pallet, knapt hem een beetje op en verft hem een beetje. Dan hoef je hem alleen nog maar op te hangen en al je sieraden er in te draperen. Kleine haakjes of hangertjes zijn dan wel handig. Je hebt zo in een middagje of ochtendje een heel mooi wandrek gemaakt! Als je nou liever iets anders hebt dan sieraden, kun je ook gaan voor een wijnrek. Dat is ook makkelijk te doen met een pallet.

Als je van basic en praktisch houdt, is het kastje op de derde foto echt iets voor jou. Ook dit kastje is gemaakt van delen van een pallet. Zoals je ziet staat het mooi bij een basic witte muur en kun je er van alles in kwijt. Ga dus opzoek naar pallets en maak een mooi en uniek meubel. Met pallet meubels kun je eigenlijk niet de mist in gaan.

palletmeubel2

palletmeubel3

palletmeubel4

palletmeubel5

palletmeubel6

 

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider