Open keukenkastjes

Open keukenkastjes

Een keukenkast is ten eerste super handig. Het is natuurlijk gewoon een kast, dus daar kan van alles in. Zeker in de keuken heb je altijd wel spullen, of zelfs rommel, dat ergens en plek moet krijgen. Alleen hebben deze kasten deurtjes. Het punt daarvan is dat je niet ziet wat er achter de deuren zit, dus als het een rommel is, zie je het gewoon niet. Dat is wel lekker.

Maar wat dacht je dan van een open keukenkast? Daar kan je helaas geen rommel in kwijt. Het is meer een soort wandplank wat je dan overhoudt. Het is wel zo mooi als je de rest van de keukenkast behoudt. Dus de zijwanden, tussenwanden en de planken natuurlijk, die kan je allemaal zo laten. Het enige wat dan weggelaten is, zijn de deurtjes.

Het punt van dit soort kastjes is dat je het dus niet rommelig moet maken. Zet er niet te veel in en houdt het op orde. Zo creëer je een rustig, maar toch leuk stukje aan de muur.

Kleed de open kast aan met de kleuren die je in je keuken of in je woonkamer verwerkt hebt. Of misschien is juist een totaal andere kleur mooi om er een contrast in te brengen. Speel ook een beetje met de groottes van de dingen die in de open kast plaatst. Zet er tussendoor een bloemetje of een spiegel tussen. Alles kan, zolang het niet rommelig wordt.

Scroll hier naar beneden voor wat inspiratie.

Open keukenkastjes

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider