Geurkaasren recyclen

Geurkaasren recyclen

Heb je ook altijd zo’n ding dat als je geurkaarsen op zijn, dat je het dan zonde vindt om ze weg te gooien? Wij ook! Lees daarom hier wat je er nog meer kan doen als ze er geen kaars vet inzit.

Het is hartstikke leuk en lekker om geurkaarsen aan te steken en ze te laten branden. Maar het is dan weer zo jammer als ze op gebrand zijn. Daarom kan je ze ook voor andere doeleinden gebruiken. Denk aan vaasjes, kwasten houdersĀ  of pennenbakjes.

Het eerste wat je doet als je ze leeg zijn, is kijken naar wat voor materiaal de houder is. Afhankelijk hiervan kan je het een kleine schoonmaakbeurt geven en opknappen zodat ‘ie er weer schoon en mooi uitziet. Dit kan je doen door de olie truc, een teiltje met water en zeep of de water truc.

Wanneer de houders schoon zijn, kan je kijken wat erin past. Er kunnen pennen in, maar ook je make-up kwasten of wattenstaafjes. Zo heb je een twee vliegen in een klap: de voorwerpen zijn opgeruimd en ze staan ook nog eens in een mooie houder dieĀ  je een tweede leven hebt kunnen geven. Ideaal toch! Kijk voor meer tips een een verdere uitleg op Beautylab.nl

recyclen-diptyque-kaarsen_10 recyclen-diptyque-kaarsen_11 recyclen-diptyque-kaarsen_12 recyclen-diptyque-kaarsen_13 recyclen-diptyque-kaarsen_14

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider