Herfst knutsel ideeën

Herfst knutsel ideeën

De natuur is misschien wel op zijn mooist dit seizoen. De gele, rode en oranje blaadjes, dennenappels en pompoenen zijn typisch voor de herfst. Wanneer mensen herfstdecoratie in huis halen zijn dit dan ook kernonderdelen. Maar je kunt ook zelf hele leuke herfstdecoratie maken in plaats van het in de winkel te kopen!

In deze DIY staan drie leuke herfst DIY ideeën waarmee jij binnen no time de herfst in huis haalt!

Glitter bladeren
– Nep bladeren
– Lijm
– Glitters
– Lint

Deze DIY is super simpel. Smeer de nep bladeren helemaal in met de lijm en haal ze daarna goed door de glitter zodat het hele blad bedekt is. Herhal dit een paar keer totdat je het aantal bladeren hebt dat je wil. Perforeer nu een gad aan de onderkant van het blad en haal hier het lint doorheen. Je kunt de bladeren los door het huis hangen of ze allemaal aan een tak hangen.

Kaarsenhouder met takjes
– Glazen waxinelichthouder
– Sterke lijm
– Takjes
– gereedschap om de takjes te knippen

Knip de takjes zo af dat ze allemaal ongeveer een gelijke lengte hebben. Het is mooi als de takjes net iets langer zijn dan de waxinelichthouder. Plak nu de takjes verticaal op de waxinelichthouder totdat deze geheel bedekt is. En klaar ben je!

Kaars met bladeren
– Jutte zak
– Touw
– Stomp kaarsen
– (Nep) bladeren

Knip uit de jutte zak reepjes van ongeveer 2,5 a 3 cm breed. Vouw deze reepjes om de kaarsen heen, druk de bladeren er tegen aan en maak een strik met het touw om ze vast te zetten. Je kunt ook meerdere bladeren op een kaars binden of het jutte weglaten, de keuze is aan jou.

fal  fall1

 

fall

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider