Geluksbrengers

Geluksbrengers

Een van de meest voorkomende bijgeloven is natuurlijk de goed geluk spullen. Als je iemand bent die bijgelovig is van aard is het een goed idee om deze dingen in te brengen in je interieur. Waarom zou je je immers niet gelukkig willen voelen in je eigen huis. Wij hebben wat fantastische manier om geluk in je interieur te brengen.

decor-elephant-

Een olifant is het meest voorkomende symbool van geluk. Het leuke is dat Afrikaans interieur erg populair is op dit moment. Dus je hebt tegelijk een trend en geluk in huis.

red-front-door

Een rode voordeur is een bekend symbool van geluk. Het goede hieraan is dat je mensen naar binnen brengt met een beetje geluk. Dit symbool is erg bekend in vele landen en dan vooral in China. In China verven ze aan het begin van het jaar de deuren rood. Door de kleur rood onderscheidt je je ook nog eens van de andere huizen.

bedroom-budha

Je hoeft geen boeddhist te zijn om een boeddha beeld in huis te hebben. Je kan er ook gewoon je eigen geloof aan vast knopen. De boeddha, wat de ‘ontwaakte’ betekend, zal niet alleen geluk in huis brengen. Maar ook kalmte en positiviteit. En wie kan nou ontkennen dat een boeddha veel karakter toevoegt aan een kamer.

Dragonflies-pillows

Libellen zijn nog een symbool van geluk. Er zijn verschillende manieren om libellen toe te voegen aan je interieur. Het makkelijkst is om het toe te voegen in de vorm van stof. Zoals kussen of dekbedovertrek. Aan de muur kan het ook mooi zijn, zoals behang of een schilderij.

outdoor-bamboo-fence

En last but not least: bamboe. Deze plant zal goed geluk aan de eigenaar brengen, samen met rustige en verstandige energie om het huis. Bamboe is erg veelzijdig dus kan je het in elke tuin plaatsen.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider