Gekleurde eetkamerstoelen

Gekleurde eetkamerstoelen

De laatste tijd zie ik bijna in elk huis en veel woonwinkels gekleurde stoelen staan. Het is dan de bedoeling dat je deze gekleurde stoelen kunt combineren met een houten eettafel. Ik vind het eigenlijk wel heel erg leuk, maar het moet echt wel bij je huis passen. In sommige huizen kan het er snel rommelig uit zien, maar het kan ook een beetje overdreven staan. Als je bijvoorbeeld een heel erg wit huis hebt, zonder gekleurde accessoires, springen de stoelen er wel heel erg uit.

De stoelen op de eerste afbeelding vind ik echt heel erg goed bij elkaar passen. De kleuren vullen elkaar aan en ik vind het ook mooi dat er van elke kleur twee stoelen zijn in plaats van zes verschillende kleuren. Op deze manier krijg je een mooie eenheid. Het komt bij een combinatie van gekleurde stoelen wel vaak voor dat je voor twee of drie kleuren kiest en dan meerdere stoelen in deze kleuren neemt.

Je kunt het ook heel anders doen en gewoon allemaal verschillenden tinten nemen. Ik vind het ook mooi om maar een deel van de stoelen in een kleur te kiezen. Bijvoorbeeld zes stoelen wit en dan twee gekleurde stoelen. Het is ook grappig om alle stoelen in de zelfde kleur te kiezen behalve eentje. Iedereen zal zich dan afvragen waarom die ene stoel dan net een andere kleur heeft en het ziet er grappig uit.

stoel stoel2 stoel3 stoel4 stoel5

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider