Schattige vaasjes

Schattige vaasjes

Het is al weer bijna lente, tijd voor bloemen en schattige vaasjes dus. Met bloemen en de perfecte vaas maak je je huis veel gezelliger en heel erg sfeervol. Vaak staan hele grote vazen heel erg mooi, bijvoorbeeld op de eettafel maar dit keer gaan we het hebben over kleine vaasjes. Kleine vaasjes zijn namelijk heel erg leuk voor kleine bosjes bloemen of juist één bloem. Het is bijvoorbeeld erg leuk als je een groot houten dienblad hebt met kleine vaasjes. Je doet dan in elk vaasje een bloemetje.

Je ziet een voorbeeld op de eerste afbeelding hier onder. Deze kleine vaasjes zijn ook heel erg handig voor bloemetjes die afgebroken zijn, bijvoorbeeld als je een boeket gekocht hebt. Het is zonde om ze dan weg te gooien. Ik ben trouwens ook helemaal weg van de vaasjes op afbeelding drie en vier. Ook al zijn ze klein, ze trekken wel erg veel aandacht omdat ze zo speciaal zijn.Je hoeft echt niet altijd grote items te hebben om indruk te maken.

Als je een origineel klein vaasje zoekt, kun je oude lampen gebruiken. Je draait de fitting dan los zodat je de binnenkant er uit kunt halen. Daarna maakt je een ijzerdraadje vast aan de onderkant zodat je de lamp op kunt hangen als vaasje. Super leuk toch!?

vaas6 vaas4 vaas3 vaas2 vaas

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider