Decoratie trap

Decoratie trap

De trap is vaak een beetje een vergeten plekje als het om inrichten en decoreren gaat. Vaak is de trap zelf wel mooi, maar is de opgang erg saai en leeg. Er is heel erg makkelijk aan iets te doen. Er zijn namelijk super veel leuke mogelijkheden waar je aan zou kunnen denken. Vaak hangen mensen fotolijstjes aan de muur boven de trapleuning. Dat kan heel erg origineel uitpakken, maar het kan ook snel een beetje saai zijn als het maar een paar lijstjes zijn. Daarom is het leuk om dan juist heel veel lijstjes op te hangen met grappige en opvallende dingen er in.

Je kunt ook denken aan sloophout of juist heel erg mooi nieuw hout om de muur te decoreren. Op de eerste afbeelding hier onder zie je dat het ook erg gaaf is om een deel van de muur met hout de betimmeren. Alleen de onderkant van de leuning is nu gedaan. Dat ziet er echt gaaf uit en je hele trapopgang krijgt nu een andere sfeer.

Als je toch echt de trap zelf wilt gaan decoreren kan dat natuurlijk ook. Je kunt er een mooie houten trap van maken, maar je kunt er ook een gave loper over leggen. Dat kun je ook weer makkelijk weghalen en vervangen. Een ander leuk idee is nog de zijkant van de traptreden beplakken met een mooie print.

trap5 trap4 trap3 trap2 trap

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider