Zwevende meubels

Zwevende meubels

Voor zover dit onderwerp gaat zijn zwevende trappen waarschijnlijk de meest populaire en algemene ‘meubel’ dat in je opkomt, maar er zijn eigenlijk anderen zwevende meubels die je op dit moment in huis kan hebben. We gaan vrijwel alle mogelijkheden verkennen en jou laten beslissen welke je zelf mooi vindt in je eigen interieur.

zweven zweven1Een gastvrije entree moet niet het gevoel hebben dat het krap en ongemakkelijk is, juist het tegenovergestelde. Om de illusie van ruimte te creëren en om de vloer ruimte te geven zou je zwevende planken moeten overwegen. Ze bieden meer ruimte dan dat ze innemen.

zweven2Een zwevende kast ziet er minder robuust uit dan één op de vloer. Het ziet er licht en meer verfijnd en elegant uit. Hoewel ze meestal te vinden zijn in keukens, zwevende kasten zijn uitzonderlijk mooi in woonkamers en eetgedeeltes. Ze bieden de vrijheid om ze te installeren op elke gewenste hoogte en dit maakt ze een stuk praktischer.

zweven4En uiteindelijk kwamen we aan bij de zwevende trap. Er zijn zo veel mooie dingen over deze trappen dat het moeilijk is om ze nog te comprimeren: ze zijn licht, elegant, ruimte-efficiënt, modern en minimalistisch en ze komen in tonnen prachtige ontwerpen.

zweven5Een geweldige manier om een badkamer een ruimer en open blik te geven is met elementen zoals zwevende kasten. Ze zien er minder robuust uit. Als je een stijlvolle touch aan de badkamer wilt geven en een spa-achtige uitstraling kan je rivierstenen gebruiken met de juiste hoeveelheid licht.

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider