Gekleurde banken

Gekleurde banken

Ga eens na welke kleur de banken van jouw familieleden en vrienden hebben? Er is een grote kans dat je nu woonkamer voor je ziet met banken in verschillende neutrale natuurtinten. Veel Nederlanders kiezen namelijk voor een grijze, beige of donkerblauwe bank. Natuurljk is er niks mis met deze kleur banken, in veel woonkamer staat het hartstikke mooi. Maar wil jij gaan voor een echte eye catcher in het interieur? Kies dan een opvallende gekleurde bank!

Een gekleurde bank is de perfecte manier om een beetje kleur toe te voegen aan het interieur. Veel mensen vinden een muur in een felle kleur net iets té, een meubelstuk zoals een bank in een opvallende kleur is dan een beter alternatief. Laat de kleur van de bank als accentkleur terugkomen in kleine woonaccessoires zoals vaasjes, schilderij lijsten en theelichthouders. Om de kamer toch wat rustiger te maken kun je kiezen voor een neutrale kleur voor op de muren en leg je lichte kussen of een plaid in een neutrale kleur op de bank.

Natuurlijk kun je ook kleur met kleur combineren in het interieur. Dit is gewaagd en zeker opvallende maar meerdere kleuren in het interieur staat wel heel vrolijk en gezellig.

Bekijk de afbeeldingen hieronder ter inspiratie voor een gekleurde bank in de woonkamer.

bank bank2 bank3 bank4 bank5 bank7

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider