Bohemian slaapkamer

Bohemian slaapkamer

Er zijn enorm veel verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen tijdens het inrichten van de slaapkamer. Van modern tot industrieel en van landelijk tot design. De bohemian interieurstijl begint ook steeds populairder te worden. Vooral op social media zoals Tumblr en Pinterest komen steeds meer foto’s online van kamers in deze stijl.

Het fijne aan de bohemian stijl is dat het een lekker losse interieurstijl is. De kamer hoeft niet tot in de puntjes gestyled te worden, de kamer heeft een nonchalante uitdrukking. Niet alles hoeft recht, netjes en geordend in deze stijl.

Vaak wordt voor de basis van de kamer de kleur wit gebruikt, met deze basis kun je nog alle kanten op. De bohemian slaapkamer is erg kleurrijk en ook printjes zijn volop te zien. Kleuren en printen combineren wordt toegejuicht, ook als je deze op het eerste gezicht niet samen zou doen. Qua kleuren zijn vooral roodtinten met paars populair, maar ook donkerblauw en bruin worden veel gebruikt.

Qua accessoires mag je lekker los gaan. Hoe meer kussens en plaids, hoe beter is het motto van de bohemian slaapkamer. Verder kun je denken aan accessoires zoals dromenvangers, kleurrijke lantaarns en vrolijke schaaltjes. Ook kan een beetje groen niet in de bohemian slaapkamer ontbreken: kies voor een paar kleine vetplantjes of cactussen voor het optimale resultaat.

bohemian

bohemian1

bohemian2

bohemian3

bohemian4

bohemian5

bohemian6

bohemian7

bohemian8

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider