Marmeren dienblad

Marmeren dienblad

Het marmeren dienblad dat we gaan maken ziet er luik uit op verschillende plekken in het huis. In de woonkamer op een bijzettafeltje, in de slaapkamer bij je make-up spullen… er is vast wel een plekje in huis waar je dit leuke dienblad kwijt kunt!

Benodigdheden:
– Marmeren tegel
Copper tube cap (via de link kun je zien wat hiermee wordt bedoeld, kun je hier niet aan komen kies dan iets soortgelijks)
– Zilveren stift
– Zilveren grepen
E6000 lijm (dit is hele sterke lijm)

Pak de copper tube caps of de soortgelijke dopjes en begin deze met je zilveren stift zilver te kleuren. Als het met de stift niet zilver wordt kun je het altijd nog met verf proberen. Laat ze even drogen en lijm de vier dopjes vervolgens aan de onderkant van de tegel vast in de hoekjes. Smeer de E6000 lijm onderaan de handgrepen en druk deze stevig op de marmeren tegel vast.

Nu is het tijd om jouw marmeren dienblad te decoreren! Je kunt bloemetjes, vaasjes, plantjes, je alledaagse sieraden, je lievelingsparfum of andere leuke kleine decoraties kwijt op je dienblad. Wat je op het deinblad zet heeft natuurlijk te maken met waar je hem neerzet. Ook in de badkamer kan deze heel chique staan!

dienblad

dienblad1

dienblad2

Volgende blog:
Vorige blog:
Geschreven door

Editor bij Interior insider